Miért éppen Finnország?

2011.11.21. 12:20

Miért éppen Finnország? Jó kérdés, de főleg azért, mert erről az országról az emberek nagyrészének vagy a Télapó (vagy ahogy nálunk mondják: Joulupukki) vagy a Finlandia Vodka jut eszébe, pedig a Koskenkorva sokkal jobb. Vannak akik még mindig keverik a Martela nevét a Martello márkanévvel, pedig higgyétek el, nem ugyanaz a kettő. És igenis, Nils Holgerson egy kicsit a miénk is, hiszen utazása nagyrészét Lappföldön töltötte, mint ahogy az is világos, hogy nálunk a legnagyobb az egy négyzetméterre jutó designerek száma.

Most induló blogunk célja az, hogy Finnországot közelebb vigyük olvasóinkhoz és megmutassuk, hogy bizony egy hideg, északi országról van szó, de belül tele van dinamizmussal, élettel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suomidesign.blog.hu/api/trackback/id/tr143400757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása