2012 Február 7-11 között rendezik meg a Northern Light Fair bútorkiállítást Stockholmban, Svédországban. Az eseménydús kiállítás tradicionálisan 750 résztvevővel fog zajlani, akiknek a 80%-a Skandináv kiállító, leleplezve újdonságaikat. Ami biztosan várja Önt a kiállításon az a legújabb hírek, üzlet, ismeretszerzés, trendek és inspiráció minden mennyiségben.

2012. Február 7-én nyitja meg kapuit 61. alkalommal a világ egyik legnagyobb kiállítása a skandináv design bútor és világítástechnika számára.

 

Az év fontos mozzanatai

A terem a legfrissebb belsőépítészeti munkákkal és világítóberendezésekkel lesz megtöltve lakossági és közületi vonalon egyaránt. A koncepció, a kiállítás legmagasabb színvonalon való megvalósítása, valamint előadások sorozata a legfrissebb témákkal neves szakértőktől. Pár érdekes momentum ezek közül:

 

750 kiállító lesz jelen a helyszínen új termékekkel, anyagokkal, új ismeretekkel, új trendekkel, kapcsolatokkal, új környezeti és technológiai megoldásokkal.

 

Trendkiállítás ”My Home is My Castle” - Jan Rundgren felfedi a legújabb bútorozási és világítástechnikai megoldásokat a lakossági tér vonatkozásában, olyan témákkal, mint ”Green Room” (Zöld szoba), ”Graphic Silhouette” (Grafikus sziluett) és ”Creative Flow” (Kreatív Áramlás), valamint feltárva egyben a következő években várható kulcstrendeket.

 

Szemináriumok. Hozzávetőleg 50 előadást hallgathatnak meg a résztvevők többek között Inga Sempé-től a kreatív folyamatról és a legújabb irányzatokról az életstílusban és designban. Promostyl-től a fenntartható fejlődést ösztönző belsőépítészeti megoldásokról és innovációról hallhatunk.

 

Stockholm design hét. Amíg egész nap az üzlet körül forog az élet, addig este közvetlenebb összejöveteleken és partikon vehetünk részt körülbelül 60 további színvonalas eseményen Stockholmban és környékén.

 

További információkat talál a www.stockholmfurniturefair.com és a www.nothernlightfair.com – on a kiállítás legújabb híreivel és programjaival kapcsolatban. A www.stockholmdesignweek.com – on pedig mindent megtalál, ami a városban történik az esemény ideje alatt.

 

Nyitva tartás:

2012 Február 7-11.

Keddtől péntekig: 9:00 – 18:00

Szombaton: 9:00 – 17:00

 

 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://suomidesign.blog.hu/api/trackback/id/tr713459912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása